VÄLKOMMEN TILL EN MODERNARE EKONOMI!

Vi erbjuder tjänster och arbetssätt som är enkla och kan göra ekonomin till en viktig och inspirerande del i kundernas vardag. Hur mycket hjälp du vill ha avgör du själv som kund beroende på hur din organisation ser ut och hur mycket du kan och vill göra själv.

OM OSS

Vi hjälper dig med redovisningen så du får tid över för annat

FLS Redovisning är ett aktiebolag som bildades 2016. Vår samlade erfarenhet sträcker sig dock väldigt mycket längre tillbaka än så. FLS Redovisning ledning har under flertalet år jobbat som bolagskonsulter samt drivit rörelse inom både bokförings och fastighetsbranschen. Vi brinner för bokföring, managementfrågor och kan hjälpa dig och ditt företag att ta steget till nästa nivå. Vi har erfarenheten och år 2016 ska ses som året då vi tog steget till att bli en fullserviceleverantör.

Vår målsättning
Vår förhoppning och målsättning är att våra kunder ska se på oss som en egen ekonomiavdelning. Med hjälp av enkla och smarta sätt att arbeta så kan vi erbjuda full service på ett så effektivt sätt som möjligt.
VÅRA TJÄNSTER

Vi kan även hjälpa till med

ikon_01

Ordning & reda

Vi strukturerar verksamhetens bokföring och på så sätt får ni en redovisning med kvalité och tid för annat.

ikon_02

I trygga händer

Med koll på ekonomin kommer du känna dig både lugnare och tryggare! Vi hjälper både små och medelstora företag.

ikon_03

Konsultation

Vi erbjuder ekonomisk rådgivning till etablerade företagare eller dig som står inför uppstart av en ny verksamhet eller företag.

KONTAKT

Nyfiken på mer?

Vi träffas gärna över en kopp kaffe för att diskutera era ekonomiska utmaningar och hur vi tillsammans kan lösa dem. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och berättar mer!

Kontakta oss redan idag!