GÅR DU I TANKAR ATT KÖPA BOSTAD I SPANIEN?

Vi hjälper dig hela vägen, tryggt och säkert. Uppfyll din dröm med en ny bostad utomlands. Tillsammans med duktiga mäklare har vi nu möjlighet att erbjuda dig ekonomisk rådgivning inför ditt fastighetsköp i Spanien.

FINANSIERING & RÅDGIVNING

Vi hjälper dig hela vägen

Med våra erfarna advokater och ekonomer hjälper vi dig till ett kostnadseffektivt och säkert fastighetsköp i Spanien. Hos oss får du hjälp med både finansiering, skatterådgivning, samt alla delar av det  juridiska arbetet inför ditt bostadsköp. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

  • Trygg bostadsaffär
  • Guidade visningar i Spanien
  • Över 25 års erfarenhet hos våra samarbetspartners.
  • Rådgivning & finansiering
TRÄFFA MÄKLARE

Guidade visningar i Spanien

Vem drömmer inte om ett hus i solen? Önskar du åka till Spanien och träffa mäklare på plats och få guidad visning och få expertråd till ett säkert fastighetsköp, så kan du kontakta oss genom att fylla i intresseanmälan nedan.

 

VÅRA TJÄNSTER

Vi kan även hjälpa till med

ikon_01

Ordning & reda

Vi strukturerar verksamhetens bokföring och på så sätt får ni en redovisning med kvalité och tid för annat.

ikon_02

I trygga händer

Med koll på ekonomin kommer du känna dig både lugnare och tryggare! Vi hjälper både små och medelstora företag.

ikon_03

Konsultation

Vi erbjuder ekonomisk rådgivning till etablerade företagare eller dig som står inför uppstart av en ny verksamhet eller företag.

KONTAKT

Nyfiken på mer?

Vi träffas gärna över en kopp kaffe för att diskutera era ekonomiska utmaningar och hur vi tillsammans kan lösa dem. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och berättar mer!

Kontakta oss redan idag!