VI FÖRENKLAR DITT EKONOMIARBETE

Vi hjälper dig att hålla koll på siffrorna och därmed ha bättre ordning på ekonomin året runt. Du kan få en stabilare ekonomi och göra rätt saker för att nå dina mål. Hur mycket hjälp du vill ha avgör du själv som kund beroende på hur din organisation ser ut och hur mycket du kan och vill göra själv.

VÅRA TJÄNSTER

Vad vi kan göra för er

ikon_01

Ordning & reda

Vi strukturerar verksamhetens bokföring och på så sätt får ni en redovisning med kvalité och tid för annat. Vi hjälper både små och medelstora företag med:

•  Bokföring
•  Årsbokslut
•  Årsredovisning
•  Momsrapporter
•  Deklaration
•  Hantering av leverantörsfakturor
•  Kundfakturering
•  Lön
ikon_03

Konsultation

Vi erbjuder ekonomisk rådgivning till både dig som är etablerad företagare eller dig som står inför uppstart av en ny verksamhet eller företag. Till vår hjälp har vi egen personal och även samarbeten med andra konsulter gällande dessa delar. Affärskonsultationen riktar sig till små och medelstora bolag som behöver hjälp med:

•  Organisations och Ledarskapsfrågor
•  Sälj och marknadsfrågor
•  Personal och HR-frågor
ikon_02

I trygga händer

Med koll på ekonomin kommer du känna dig både lugnare och tryggare! Vi erbjuder tjänster och arbetssätt som är enkla och kan göra ekonomin till en viktig och inspirerande del i kundernas vardag.

ikon_04

Nära samarbeten

FLS Redovisning har ett nära samarbete med myndigheter som Skatteverket, Bolagsverket, Verksamt m.fl. - vi hittar alltid snabb och smidig lösning.

TIPS

Bokföring - vad kräver lagen?

Några tips innan du lägger upp din bokföring!

Tänk på att det är du som ansvarar för bokföringen! Även om du anlitar någon för att sköta din bokföring är det du som ansvarar för att bokföringen blir riktig. Detta ansvar kan du aldrig lämna ifrån dig. Så ställ krav på din bokförare att han eller hon förklarar om du inte förstår.

Planera din bokföring
Tänk igenom innan hur den ska vara upplagd, så att den passar dina syften bäst.

Enkelhet
Gör din bokföring så enkel som möjligt när du startar upp, särskilt om du är lite osäker på dina kunskaper i bokföring.

Om du lämnar bort din bokföring
Sätt in underlagen varje dag i en pärm, där du har en flik för varje dag. Då är det lättare för den som sköter bokföringen att bokföra alla transaktioner på rätt dag. För din egen skull är det viktigt att du har ordning på dina papper.

Bild_tjanster_miniraknare
TRÄFFA MÄKLARE

Guidade visningar i Spanien

Vem drömmer inte om ett hus i solen? Vi ordnar resor till Spanien för att träffa mäklare på plats och få en guidad visning och expertråd till ett säkert fastighetsköp.

KONTAKT

Nyfiken på mer?

Vi träffas gärna över en kopp kaffe för att diskutera era ekonomiska utmaningar och hur vi tillsammans kan lösa dem. Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss och berättar mer!

Kontakta oss redan idag!